IJR Youth


Ja çfarë ofrojmë!

Të rinjtë (klasa 9-12) duken shpesh të pakuptuar, të lënë mënjanë në sfidat e tyre teknologjike, dhe në pritje për t'u rritur që të jenë pjesë serioze e shoqërisë! Ne nuk mendojmë kështu për ta! Ndaj kemi ftuar prej vitesh të rinjtë gjimnazistë të Shqipërisë që të kërkojnë kuptim për jetën, përmes besimit te Zoti. Ne ofrojmë një sërë aktivitesh për ta - ngjarje javore, mujore, kampe me muzikë, anglisht, ngjarje sportive, akvititete shkëmbimi kulturor me miq nga Amerika, dhe kampe verore me grupe nga SHBA-t. 

Para së gjithash, ne ofrojmë një ambient ku të rinjtë janë gjithmonë të mirërpritur! 

Kampe Verore

Koncerte me të rinj nga USA

"Freedom Tour" nga Shkolla Valor

Na kontaktoni nëse keni interes të përfshiheni në IJR Youth!

Ju lutem na shkruani se si mund t'ju ndihmojmë!

IJR 2024