BOTIME

Qengji i Kurbanit

“...Në fakt, e vërteta është edhe fokusi i këtij libri të vogël. Më saktë, e vërteta thelbësore e jetës njerëzore që është një e vërtetë kaq befasuese, kaq e pabesueshme, kaq e thjeshtë dhe tronditëse, sa mund të sjellë revolucion në çdo jetë njerëzore me pasoja të mrekullueshme...”

“...Asnjë njeri nuk ka monopolin mbi të vërtetën apo di gjithçka për të vërtetën. Të gjithë jemi bashkudhëtarë në një botë ku e vërteta zbulon vetveten dhe as nuk shpiket nga dikush e as mund të asgjësohet nga askush, prandaj le të ulemi e të bisedojmë si miq e pastaj tëvazhdojmë në rrugën tonë në këtë botë të mahnitshme ku ka vend për të gjithë...”

Merrni librin falas duke klikuar tek download

IJR 2024