Duke Ekploruar Qëllimin e Jetës

UDHËTOJMË SËBASHKU

Youth Zone

Ne si lëvizje duam të jemi bashkudhetarë të të rinjve përgjatë viteve të rëndësishme të adoleshencës. Jemi të përkushtuar të ofrojmë miqësi kohë e pa kohë.

Student Zone

Ne jemi një grup rinjsh të përkushtuar për të ardhur përkrah atyre që sapo kanë nisur rrugëtimin studentor, ku përvec miqësisë dhe ndihmës akademike, ofrojmë biseda rreth besimit, vlerave dhe udhëheqësisë.

Profesionistë të Rinj

Nëse ti po ndeshesh me sfida të zhvillimit profesional, të menaxhimit të marrëdhënieve në punë, apo të gjetjes së një kauze që ia vlen të investosh kohë, lëvizja jonë është vendi ideal për ty.

PERSPEKTIVË

Komercializimi i Krishtlindjes

Pavarësisht nga të gjitha përpjekjet njerëzore për ta përshtatur Atë, Krishti i vërtetë i Krishtlindjes nuk përkon me komercializmin. Ai as nuk mund të paketohet dhe as nuk mund të blihet. (Kliko mbi titull për të lexuar më shumë)

Tërmeti që Nxori në Pah Paradokset Njerëzore

Njeriu ka kapacitetin për të qenë i dhembshur, mirëbërës, sakrifikues, dhe në të njëjtën kohë është po aq i aftë të jetë i lig, mashtrues dhe i korruptuar. Po pse ekziston një paradoks i tillë te qeniet humane? (Kliko mbi titull për të lexuar më shumë)

A mund të jetojë njeriu pa Perëndinë?

Kush jam unë? Përse jam këtu? Ku po shkoj? Në emër të progresit njeriu modern përpiqet t’u përgjigjet këtyre pyetjeve pa e marrë parasysh Perëndinë, por përgjigjet që i vijnë nuk janë të gëzueshme. (Kliko mbi titull për të lexuar më shumë)

© IJR 2019