Perspektivë

Ku ndryshon Bosi nga Lideri?

Cili është ndryshimi mes Bosit dhe Liderit? Cfarë do të thotë të jesh një Drejtues Shërbëtor? Për të biseduar rreth kësaj teme kam ftuar Berti Berhamin, I cili eshte Drejtori Kombetar I Institutit Jeta e Re, dhe Ylli Doçi, Kryetar i Vëllazerisë Ungjillore të Shqiperisë. 

© IJR 2021