IJR LeaderImpact

NDIKO NJË LIDER, NDRYSHO NJË KOMUNITET, TRANSFORMO NJË KOMB!

 

Çfarë ofrojmë për udhëheqësit?

Njerëzit më të suksesshëm janë vazhdimisht duke mësuar dhe duke u zhvilluar. Ne sigurojmë mundësi për rritje në aspektin profesional, shoqëror dhe shpirtëror. Ne dëshirojmë të transformojmë Shqipërinë, duke ndryshuar komunitetet lokale, duke filluar me një udhëheqës.

Ne duam të shohim lëvizje ku udhëheqësit ndikojnë udhëheqësit.

Duke u zhvilluar në aspektin profesional, personal dhe shpirtëror, udhëheqësit do të ndihmojnë Shqipërinë të bëhet një vend i transformuar. Dhe udhëheqësi vetë do të zbulojë qëllimin për të cilin është krijuar nga Zoti.

 

Nëse keni dëshirë të bëheni pjese e një grupi të vogël me liderë të tjerë plotesoni formën e mëposhtme!IJR 2023