E PABESUESHME?

A është Jezusi Zot, apo Biri i Zotit?

Me Dr. Trent Hyatt, teolog dhe studiues i Bibles, rreth pyetjes "A eshte Jezusi Zot apo Biri i Zotit?' dhe disa pyetjeve të tjera.

 

© IJR 2020