E PABESUESHME?

Promo

Episodi 1 - A u bë Perëndia njeri?

Episodi 2 - A e ka "varrosur" shkenca Perëndinë?

Episodi 3 - A mund të falet gjaku?

Episodi 4 - A ka ndryshuar Bibla?

Episodi 5 - Sekretet e një udhëheqësi të suksesshëm

Episodi 6 - Në ndihmë të fëmijëve me nevoja të posaçme

Episodi 7 - A është Jezusi Zot, apo Biri i Zotit?

Episodi 8 - Uniteti që sjell Ungjilli

Episodi 10 - Koronavirusi dhe Tom Hanks: Njē dokumentar nga Ray Comfort

© IJR 2020