Studentë

Webinaret e Lidershipit

 

 IJR Student sjell bashkëpunimin   e suksesshëm me Global Leadership Partners   për Webinaret Leadership For Succsess.

  Webinaret do të zhvillohet në datat 12, 16 dhe 18 Nëntor në orën  17:00.

Webinaret do të zhvillohen në platformën ZOOM. 

🆓 Webinaret janë FALAS dhe  Pjesëmarrësit do të pajisen me çertifikatë pjesëmarrjeje dhe çertifikatë mentorimi për ata që do të jenë pjesë e sesioneve me mentorë personal.

Lektorët e këtyre webinareve do të jenë:
Scott Liston (Executive Management Consultant)
Terry Cole (Product Supply Executive)

Plotëso të dhënat e mëposhtme për tu regjistruar për webinaret.

 

© IJR 2020