Profesionistë

Të rritesh si influencues në mes të stresit dhe tensionit në punë

Folës i këtij seminari është Dr. Sanford Shugart. Ai është President i katërt i Kolegjit të Valencias në Orlando, Florida, që prej vitit 2000. Kolegji i Valencias është një nga kolegjet më të njohura në SH.B.A.  Në këtë kolegj edukohen rreth 70,000 studentë çdo vit duke e bërë ketë kolegj të famshëm si “një laborator kombëtar” për praktikat më të mira në edukim me përqindje nga  më të lartat të punësimit pas diplomimit! Dr. Shugart mori Ph.D në Mësimdhënie nga Universiteti i Karolinës së Veriut. 

Gjithashtu, ai është autor i librit “Udhëheqësia në Furrnaltën e Punës: Zbulimi i Jetës së Brendshme të një Udhëheqësi të Vërtetë” si dhe disa botimeve të tjera, kryesisht poezi edhe këngë.

Në videon e mëposhtme mund të ndiqni seminarin në gjuhën angleze duke nisur në minutën e 20-të.  

Ju lutem na shkruani se si mund t'ju ndihmojmë!

© IJR 2020