IJR Profesionist


Ju sapo keni lënë prapa ambientin universitar. Shqetësimet tuaja studentore tashmë ua kanë lënë vendin sfidave të zhvillimit profesional, të menaxhimit të marrëdhënieve në punë, të ndërtimit të familjes, si dhe të gjetjes së një shoqërie të mirë me një rreth më të ngushtë njerëzish.

Ne si IJR Profesionist jemi këtu pikërisht për të ndihmuar që ju të përmbushmi këto qëllime: ne duam të krijojmë mundësinë që ju të jeni pjesë e një komuniteti që themeluar në vlera në mënyrë që ju të ndërtoni miqësi afatgjata, të jemi ndihmë që ju të zhvilloheni për të hedhur hapat e para të karrierës, por mbi të gjitha duam të jemi bashkudhëtarë me ju ndërsa shqyrtoni pyetjet ekzistenciale rreth qëllimit të jetës.

 

Synimet tona:

Të ndikojmë një influencues, për të ndryshuar një komunitet. që të transformohet një komb.

Zhvillimin shpirtëror, profesional dhe personal  për të arritur një ndikim maksimal.

Ndërtimin e marrëdhënieve kuptimplota personale. 

 

Ofrojmë:

 Seminare mujore ~ Zhvillim Profesional

Aktivitete Shoqërore ~ Zhvillim Social

Grupe diskutimi mbi çështje Shpirtërore ~ Zhvillim Shpirtëror

Life Coaching dhe Mentorim personal

Career Direct ~ Zbulim Drejtimi Karriere

 

Na kontaktoni nëse keni interes për t'u lidhur me ne

Ju lutem na shkruani se si mund t'ju ndihmojmë!

© IJR 2020